intensivt och sträckt lår.

Det är galet vad fort tiden går, tänk imon är det torsdag och sen är det fredag och boda borg. Knas !
Sitter hemma och har inte så himla mycket för mig, egentligen... funderar på att gå och lägga mig eller något. Tror jag behöver det, alltså.

På fotbollen igår var det gutt. Vi är laddade och värmde upp. Jag sträckte min muskel i låret någongång under träningen och det är väl sånt man får stå pall för inom fotbolls livet. Testade matchställ idag också, kommer bli sjukt snygga brudar !!

projektarbete och anita.

Sitter inne på mitt rum framför datorn under tiden som solen smälter bort all snö utanför. Det känns ju värt... Tur att man har Anita som sällskap annars skulle jag bryta sönder och samman. Mina ben vill bara röra på sig, men nej... dem får inte eftersom jag ska jobba med projektarbetet och skriva skriva skriva. Som tur är skickar henke lite peppande låtar och bea skickar peppande bilder. :) Sjukt värt.

Dessutom blev jag glad att se Björn Gustafsson i melodifestivalen. Han är go.

UK Bäver

Igår var en lång dag, faktiskt. Väntade lite på Anita så jag satt och mös framför tv:n en hel del. Gick en promenad också i det goa vädret. På kvällen var det Monas Café och jag, anita och nelson spelade UK bäver. Vi körde det 7 gånger i sträck och vad ska man säga, jag vann alla omgångar. ;)) Jää !

ett inlägg bara för att.

kommit hem från skolan efter en rätt intensiv dag. Började med att vi skulle "pitcha" vår reklamfilm inför fotoklassen och jag var redigt nervös innan, men det gick bra. Vi var galet bra !! :)
Ikväll blir det hjortberget minsann, fullt ös ! Jäää. :D

Talet.

har precis kommit hem efter fotbollsträningen och jag måste säga att idag var det riktigt gutt! Lagom mycket folk och helt okej spel och en del nya människor. Funderar på vad jag ska skriva om i mitt induviduella tal som jag ska hålla nästa onsdag, har visserligen endel tankar... men vet inte alls hur jag ska lägga upp det. Ska fundera mer på det innan jag avslöjar min idé tror jag minsann ! Hö hö hö. ;)

Alltiallo.

sitter framför tvn med en kopp te, utanför smälter snön bort och det är gutt. Tänk när all snön är borta och man kan gå ut och lira lite fotboll liksom. ;) Lära sig ett och annat "moves", haha ! Sitter och ser på my sweet 16 teen på MTV och det är helt sjukt! Fattar inte att dem kan gå in så mycket på att fixa den fetaste festen. Att man betalar några modelkillar till att gå ut med inbjudningarna till festen liksom utan tröja, man bara okej?! Själv går man stan runt på jakt efter sponsorer och får in ett par tusen som man är sjukt tacksam över, men iaf. Hur många är det inte som sitter på massa pengar som dem egentligen inte behöver. Nu ska jag dricka mer te och bli frisk, lätt.

Arsenal 4-0

Nu sitter jag här på mitt rum, tittade en stund på Champions Leuge(?) på TV för att se om jag kunde lära mig något nytt men kände att jag blev rätt trött och tänker att jag nog borde sova och vila lite. Arsenal ledde med 4-0 mot ett annat random lag som jag inte har koll på alls och då tappade jag gnistan lite. Tror det är bra att titta på andra för att lära sig, även om det är top noch spelarna liksom. Dessutom har jag inte hälsan helt på min sida just nu och det är rätt ovärt. Får hoppas på en bättre hälsa imon.

Vilken nedtagning !

Kom precis hem från fotbollsträningen och jag tycker fortfarande att det är så himla roligt! Visserligen var jag trött idag och inte så lite trött heller, men nu efteråt är det rätt värt. Idioten två ggr i en stafett är inte alls så fel som det låter liksom. Jag gjorde även en fantastiskt go nertagning på låret, haha. Det är faktiskt inte så sjukt lätt att göra en nertagning, jag menar en boll kommer flygande emot en och vad gör man? Klart som sjutton att man tar emot den på låret där man vet att man inte kommer skada sig. Hum, får nog jobba lite på den.

just nu.

Har historia och fick just reda på hur jag ligger till i kursen och frukta inte, det är inte alls dåligt! Sitter kvar och väntar på att bussen, det är en stund till. Får se till att göra något vettigt utav tiden. Fotbollsträning ikväll och det är så sjukt gutt! Lite trött i huvudet, men kan nog ändå klara av spelet. Blir alltid lika pepp när jag tänker på fotbollen. Min nya livsstil.

"Hurra hurra hurra."

den här dagen har något alldeles extra.

för det första skulle vi ha samhälle första lektion med Lotta, men vi får ha det med Petter istället. Lotta är visserligen värdlens bästa men att få ha Petter någongång ibland är definitivt aldrig fel. För det andra så fyller min favorit Jenny år idag och under nio rasten hade Cheri och Karin bunkrat upp med kladdkaka och fanta i ett klassrum. Där satt vi först och väntade ett bra tag innan jag får ett sms av Anita att dem snart är på G. Vi blir pepp och börjar genast fundera på hur "ja må hon leva" - låten går. Men dem blir sena, så nästan hela rasten tickar iväg innan vi ser dem i korridoren utanför. Det är så typiskt att så fort man ska överraska någon så blir inget som man vill när det gäller tajming och hela den biten, men det är väl just det som är känslan?

Tillslut så dyker dem upp och vi tar i från tårna när vi utropar "Hurra hurra hurra"!
Måste nästan säga att det här är världens bästa present, i stort sätt. ;)

Välkommen till min nya blogg!