statestik eller statistik ?

ikväll har det varit crossroad i kyrkan, riktigt gutt med folk och en superkväll verkligen ! Satt och läste lite andras bloggar och så kände jag att det kanske var läge att kolla till sin egna också, och det är sjukt vad min statistik låg på topp ! Ofta det är så många som läser liksom?! Superknasigt. Måste komma in i det tänket tror jag.. att det faktiskt finns dem som läser det här som jag skriver, så jag kan ju faktiskt inte skriva om vad som helst... för tänk vad mycket ni skulle få reda på då? Haha.

teamläger 2009 (?)

lite minnen och härliga bilder som ska få Lina på bättre humör... och kanske ngn annan också? Det här är gamla bilder från ett teamläger i Oskarshamn... tror det blev år 2009 ?!

skidresa vemdalen 2011

efter en helt stört bra helg är det snart dags för måndag och en fantastisk filminspelning med teamet. Det kommer bli så himla bra och helt utan mening ! Planerat lite inför skidresan som vi ska ha på sportlovet och det kommer bli så HIMLA gutt. Anmäl dig nu eller fråga mig om mer info !
åre förra året.. åh.

Munken och kulan

sitter här helt ensam i Malin och Kenneths lägenhet tillsammans med två superfina katter ! Men lite ensamt känns det iaf, vet inte om jag kommer kunna sova. Kan typ aldrig det när man känner sig typ otrygg, så just idag vore det fantastiskt att lyssna till typ Munken och Kulan som inte kan få en annat att känna sig glad och trygg. Dem är bäst. Dem fyller mig på ett bra sätt, haha ! Sååå, vi ses väl imorgon !

hallå favoriterna !

lite funderingar kanske?

nu var det en hel vecka sedan jag ens kollade i bloggen, och som vanligt kommer den där dagen då man blir sugen på att skriva lite om det ena och det andra. Den här helgen har varit helt amazing ! Vi har hängt tillsammans med dem andra kyrkorna varje dag ända sedan från i Fredags. Dessutom var förra veckan inte så pjåkig den heller, alla blåkustare var på plats för en fantastisk och lite utmanande studievecka och jag måste säga att man har fått skratta mycket ! Jag älskar verkligen att skratta. Fast det som är lite konstigt det är när människor påpekar hur man skrattar oftast för att det låter lite konstigt och att det smittar av sig, men då tar det person som skrattar typ illa upp? Jag har gjort det själv också, men har nu insett att dem bara säger så för att dem gillar mitt skratt. Saknar fotbollsträningarna lite, eller rätt mycket till och med.

fett med länge sen man träffade dem här fina !

Wii fit plus.

idag körde jag wii fit active plus med min lillebror Isak och jag kom med den fantastiska idéen att man väljer vilket spel den andre personen ska köra. Jag började och lät min bror utöva några avancerade muskelövningar, sedan gav han mig en utmaning inom yoga. Jag flinade lite och gav honom 6 minuter rockring, och tänkte glatt att nu har han fått det värsta ! Men nej, vad tror ni inte han hittar och väljer till mig ?! Jo, 30 minuter jogging på stället.
Jag älskar min lillebror. Jag älskar min lillebror. Jag älskar min lillebror.

gitarr vs. blogg

fy vad dålig jag har varit på att uppdatera ?! Var ju inne i flowet precis ! Kan ju vara ärlig att det som hände var att jag började spela gitarr. Yes, så är sanningen. Jag prioriterade gitarren före bloggen, och nej, så bra är jag inte. Måste ärligt säga att jag är mycket bättre på att blogga än att spela gitarr, men det är alltid kul att vidga sina vyer och ta sig an en ny utmaning. Tror man mår superbra av det ! Utmaningen alltså ! Så, utmana er själva så fortsätter jag skriva i bloggen ! Haha,


det här är bara minnen ! Helt galet bra sånna !