Grattis världen !

jag tackar er fem stabila läsare som regelbundet finns med i min statistik. som tack vill jag erbjuda er en veckas semester i mitt nya rum, välkomna !

bara en bild, dock redigerad. ;)

trassel och sopgubbar.

fullt ös medvetslös ! har jobbat hos pappa hela dagen och typ cementat och gjort semlor och åkt till soptippen tusen gånger för att lämna skräp. är sjukt tajt med männen där ute nu, och varje gång hjälpte dem mig att bära allt skräp ! så fina ! :) sedan vet jag inte om det berodde på att jag var tjej eller att jag såg svag ut men snälla var dem iaf ! haha. igår var jag på bio också med familjen, såg trassel och den är helt klart sevärd om man gillar mysiga disneyfilmer med en hel mängd sånger... och gillar du inte sånger i disneyfilmer bör du nog undvika den här nykomlingen för det kunde bli lite väl mycket musik då och då. nu ska jag iväg igen, bara ett snabbstop vid datorn för att uppdatera ! haha, nu väntar snart fotbollsträning och det gillar vi !

"trassel"

nu är det snart dags att pallra sig iväg till saga biografen för att se den nya disneyfilmen "Trassel". Håller mina tummar för att den ska vara så bra som jag hoppats ! 

en helt vanlig lördag ?

dagen igår var väldigt go samtidigt som den var hur oplanderad som helst typ. allt började med att jag gick upp relativt tidigt för jag visste att min fina vän pez skulle anlände till staden någongång under dagen. hon kom vid fem, men eftersom jag var redo och klar så mycket tidigare kunde jag göra mycket andra vettiga saker... typ som att fixa fika, skjussa min bror, hämta saker hos pappa.. ja, sånna viktiga saker. man kände att man liksom kom igång i tid typ. därefter drog vi till kyrkan eftersom det var en kille från "Gå ut Mission" som var där, och efter hela alltet kom han fram till oss på raden längst bak för han kände att han skulle prata med oss. sedan bad vi lite, och han bad för min sneda rygg och jag vet inte alls helt var det vad som hände men under tiden som han bad så kände man hur mitt ben blev längre? typ strömmar ner för benet och i slutet kunde man se att dem var lika långa trots att dem aldrig har varit det innan, och det är inget som jag kan förklara utan det är bara att inse att jesus hjälper oss även idag. så nu är min rygg rak och det är awesome ! sedan gick vi på livekällan och nu ligger pez här och snarkar brevid mig, livet är allt för bra ibland ! :)

jag och pez, sjukt länge sedan, sjukt go bild.

Idag känns det som Mars, och vad kommer imorgon?

Efter mycket tjat om att min blogg står alldeles för stilla har jag bestämt mig för att börja igen och den här gången verkligen gå in för det stenhårt så jag blir sådär äckligt bra på att uppdatera och sånt. Jag känner inte alls pressen. Det svåra med att ha en blogg det är att komma på vad man ska skriva, för det blir ju lite som en dagbok ? Jag skriver ju liksom om hur jag känner mig, vad det är jag funderar på och allt som händer i mitt liv ? Så nu när jag ska bli en stabil bloggerska vore det gutt med lite tips på frågor, tankar och känslor som ni vill att jag ska skriva om och fundera kring. Tror det här kommer bli en riktigt go blogg då ! Så droppa en kommentar sedan ! Awesome.