remember me

har nu äntligen sätt denna film. Måste säga att den faktiskt var mycket bättre än vad jag förväntat mig, dock lite tragisk. Robert Pattinson var snygg hela tiden och det höjde ju bara filmens betyg så att säga. Haha, men är fortfarande helt tagen av slutet, skulle gärna vilja avslöja det... men tänk alla ni som inte sätt filmen och läser min blogg, det går ju inte. Fatta vad ni missar. Haha, se den i varje fall, den är värd det ! :)


Robert Pattinson, jäääää !


iväg !

idag, eller snarare nu vid 12.05, sitter jag på en swebus buss påväg till Mariestad och Ander och Lina. Men eftersom resan tar sju timmar tycker jag att alla som ser det här sms:ar och ringer regelbundet under hela resan så att jag inte blir alltför rastlös. Tack på förhand alla fina bloggläsare, lite extra tack till mina fans Oskar och Johanna.


bilden är tagen påvägen till Berlin, en helt stört go resa !


packa packa packa

imorgon bär det av mot mariestad tillsammans med swebus. Det allra mesta är packat och klart, får inte glömma tandborsten imon bara. Lite nervös. Yes, allt är som det ska vara.

eller?

nattbadet blev kanske inte så vacker som jag beskrev det igår. Vi åkte ut till tre olika sjöar där den första var helt bebodd av tyskar, vid den andra låg dimman så tät att man inte ens såg handen framför sig och vid den tredje och sista sjön var det inte mycket bättre men där hade vi beslutat oss för att doppa oss, oavsett om platsen utgav känslan från en döläskig skräckfilm som man sätt någongång när man var yngre. Men vi överlevde. Tack Gud.

idag blir det volleyboll för tusan! är så himla pepp !


NATTBADA !!

det är verkligen nummer ett med sommaren: Bada.

Oavsett om du padar i poolen, havet eller i utsläppet så är det lika underbart att bada. Man känner sig så levande och fri på något sätt. Men det absolut bästa det är nattbaden, när man åker ut till hemlig sjö och hoppar i vattner allra helst utan badkläder. Man simmar runt i det mörka vattnet och man tittar upp mot den nattsvarta himeln, fullmånen speglar sig i vattnet och man kan skymta en och annan stjärna. Måste nästan iväg och bada nu, måste ju passa på när det fortfarande är sommar ! :)

ett blogginlägg ?!

har inte bloggat ngt idag.. anledningen: Kom aldrig till skott. Har tänkt tanken flera gånger, det har jag verkligen, men sedan har det inte blivit ngt mer utav det utan istället har jag haft massa andra saker för mig. Så är livet. Man gör olika prioriteringar och idag var det bloggen som hamnade vid sidan om. Sorry.

nöta.se

tänkte bara säga lite gonatt innan jag kryper ner för att sova, öppnar imon på jobbet och då gäller det att vakna i tid så man inte kommer för sent eller gör ngt annat dumt. Har precis skapat mig en nötar lista på spotify där jag har samlat dem låtarna som jag lyssnar på hela tiden för tillfället, det är så jag är. Hör jag en bra låt kan jag lyssna oavbrutet på den hela tiden, man är liksom sugen på att höra den igen.. men det kan också gälla gamla låtar som jag nött tidigare som jag bara blir så stört sugen på att lyssna på. Så nu har jag samlat alla dessa som jag är sugen på just nu i en enda lista så jag bara för höra bra musik, plus att dem är lätta att byta ut ! :) Länkar den här till er som vill ha den vettja och jag vill inte ha några negativia kommentarer kring min fantastiska musikblandning.
nöta.se

våffeldag !

idag på jobbet var det våffeldag och det är den dagen då alla söta tanter kommer iklädda sina allra finaste smycken och minglar dit tillsammans med sina vänninor. De pratar och skrattar och skämtar lättsamt med oss "expiditer", stämningen är verkligen så mycket högre och goare än andra dagar i veckan. Man känner att det är något speciellt i luften, ja, det är faktiskt våffeldag på Havslätts café och camping !


och nej det är inte höst, det är fortfarande sommar !

och nej, det är faktiskt inte höst.. det är fortfarande sommar så ut
och njut av en riktig svensk sommar !

höst?

det känns som höst ute. Det är ju inte direkt kallt ute egentligen, men det gråa vädret gör så att vi inbillar oss att det är höst och kallt och att vi behöver ta fram höstgarderoben, med vantar, halsdukar och mysigt stickade tröjor. Innan jobbet lyssnar jag på världens bästa pepp-lovsång ! :) Länkar den så att alla ni kan peppa sönder också !

http://www.youtube.com/watch?v=IoezWBPGRAc

till "hemlig beundrare"

fick min första kommentar i ett av de allra nyaste inläggen utav en hemlig beundrare och jag tänkte bara svara att vi tyvärr inte delar ut några nummer, men där emot kan vi bjuda på en bild till. ;)Film med Fanny !!

Har hyrt två filmer nu. Visst är det rätt typiskt när man redan innan har bestämt sig för en film som man blir aspepp på att se och sedan kommer till filmuthyrningen eller shell och inser att den inte finns där. Man måste istället börja om från början och tänka ut vad det är för typ av film man är sugen på och vilka som kan vara bra. Om sedan filmfodralet på filmen inte är så gutt så sjunker ju filmen ner igen och man får än en gång tänka om. Fy vad svårt det kan vara att välja en värd film att se.

blogg-livet alltså,

det här med att blogga tycker jag borde vara min grej, men det är det verkligen inte. Det kommer inte naturligt någonstans utan jag håller på ett par dagar i sträck efter att ha ställt ett alarm som ringer runt klockan 6 varje kväll, sedan slutar jag skriva igen och det kan vara alltifrån flera dagar till ännu längre månader, sedan en dag saknar jag bloggen och börjar engagera mig igen. Precis så är det nu. Får se hur länge det håller denna gången...tänkte börja med bilder nu också, jag och Amanda en riktig sommardag!