en helt vanlig joggingrunda...

förut idag fick jag såhär äckligt mycket spring i benen. Det kändes som att jag skulle kunna springa huuuuur långt som helst, alltså på riktigt. I varje fall kom min mamma med den fantastiska idén att jag kunde ta med Pepsi (vår hund)? Jag gillar inte att ha med hunden när man springer, speciellt inte om man måste ha henne kopplad för då drar hon så stört mycket, och det tar på mina krafter. Ja, jag vet att det inte gör så mycket att det tar på krafterna eftersom jag nyss skrev att jag hade superenergin men det drar ner på peppnivån typ. I varje fall uteslöt jag slingan direkt eftersom där är det människor hela tiden och hunden måste vara kopplad, för er som missade det så lyckades min mamma övertyga mig. Dessutom började hon prata väldigt positivt om Uvö, hon förklarade att hon själv brukade springa där med hunden lös och ja, det tog kanske en halv timme om man sprang längs kanten.

Sagt och gjort bär jag mig av med hunden i koppel till den utvalda joggingturen på Uvö. Hinner bara gå iland så ser jag hur en hund kommer gående bakom mig. Jag biter ihop och börjar jogga ifrån den andra hundägaren, tänker att jag lätt skulle kunna släppa Pepsi sen. Kommer en bit, lossar på kopplet och hon springer lyckligt fram längs stigen. Plötsligt bryts stämningen av att jag hör ett hundskall lite längre bort. Där står en stor, mörk shäfer look a like och skäller högt samtidigt som den blänger mot oss. Jag kopplar Pepsi igen, hör hur en ensam hundägare någonstans inne i skogen visslar förtvivlat efter sin skällande hun och jag står där helt stilla och bara väntar. Jag var faktiskt rädd. Men tillslut kommer hon fram, hon ser lite rädd ut och kopplar snabbt sin hund och skyndar i förväg längs stigen.

Det var min jogginrunda det, en timme på en ö med en kopplad hund som drar sönder min arm. Men vem ska klaga egentligen? All min energi tog ju faktiskt slut.

den här bilden är go !

ett kort inlägg

jag sitter här och väntar på att äta maat, så vad ska jag göra? Allt är redan klaart. (läs det med RÄTT melodi)

fikadag!

en kaka om dagen är bra för magen... eller kanske en till ? Den här dagen har varit en riktig fikadag och det gillar jag på många sätt ! Dels så var det fångarna på fortet skattjakt för dem små på Korsdraget och skatten var två paket ballerinakex. Efter mycket besvikelse åt dem iaf upp kexen, dem tyckte inte det var värt mödan och jag förstår dem inte alls där. Ballerinakex är ju bland det godaste som finns och man skulle kunna äta tusen styckna om man så hade ! Sedan blev det varvet med Fanny och fika på det. Har saknat att det så det var kul att träffas igen. Sjukt kul faktiskt. Men som sagt så fikade vi även här och ja, jag ser inget fel med det ? Mer att älska eller vad säger ni ? Hahah !


Bilden tillägnas Fanny efter en fin dag !

okej idol

sitter här efter att ha sätt slutet på Idol, och nej jag såg inte från början. Iaf så visar dem tillbaka blicken och man hör Peter Jihde säga ngt i stil med: Och resultatet får ni reda på efter Nyhterna.
Och om alla vi som tittar på idol faktiskt ska erkänna något så är det ju resultatet som är intressant, iaf i det här stadiet när det bara är två som går vidare och ingen sjunger särskilt bra. Då är det ju reslutatet, avgörandet som är det man faktiskt vill se och hur det gick för dem är lite skit samma. Iaf så sitter man där och väntar på att Nyheterna ska börja så man får se det där himla resultatet någongång men så visar det sig att det inte bara är ett avsnitt av Nyheterna utan det är också ett helt avsnitt av House innan och det nämner dem ingenting om ! Allt bara för att vi ska sitta kvar 1 och ½ timme utan mening och vänta på det avgörande resultatet. Jag säger bara OKEJ JIHDE, OKEJ TV 4 ! Snacka om ilandsproblem.

under tiden tittar jag på roliga bilder från typ goa tillfällen!


20 år.

inatt låg jag och tänkte på den dagen jag fyller 20... det är ju verkligen inte varje dag man fyller år och verkligen inte så mycket ! Tänkte något tema i stil med typ: Björn Gustafsson, erkänn att det vore helt klockrent?! Sedan ska jag skriva inbjudningskort och komma på lite aktiviteter, hitta en lokal är också viktigt. Efter allt så dansar vi hela natten och bara har allmänt kul. Glöm inte att gästerna ska ha med sig paket ! Oj, vad mycket det blev... tur att jag inte fyller år förrens i april ! Det är bara till att fortsätta ladda !

lina-helg !

den här helgen har haft något alldeles speciellt och det är att Lina har varit här !! :) Vi har haft fullt ös varje dag, hela tiden ända sedan hon anlände men vi har haft sjuuuukt kul iaf ! Igår så spelade vi fotbollsmatch i rosenfors och det har lett till att hon idag har haltat runt både pga en stukad fot och en hel del träningsvärk. Igår kväll på Monas Källare spillde jag en hel kopp te över mig och vi gjorde även en seriös undersökning gällande flanellskjortor. Det är verkligen up coming !! :) Hahaha, har skrattat mycket iaf och längtar supermycket till nästa gång vi ses oavsett om det blir höstlovet eller julshopping eller kanske både och ?! ;)


hahaha, hittade en gamal bild... för nya kommer senare !

mysdag !

idag mår jag bara så där riktigt bra. Man går liksom bara runt och myser i det alldeles lagom höstiga landskapet och livet känns bättre än på riktigt länge. Planeringen med teamet har gått framåt och vi ska inte träffas förräns vid tre imon, Emmy står med i veckans elva i Nyheterna och jag känner bara mig så fantastiskt glad att få vara lagkapten i världens bästa lag ! (om jag får säga min åsikt). Nej, nu blir det att städa klart övervåningen innan man ska träffa fina vänner och gå på estetkväll. Taggad !!

en såndär dag duvet.

idag är det en sån där dag då ens pappa säger åt en på skarpen att man inte får lämna huset eftersom du ser "sjuk ut". Jag vet inte om jag är sjuk, känner mig lite tröttare än vanligt kanske, men det gjorde jag ju igår med? I varje fall får man ett schema utav sin älskade far som man måste följa under dagen, min lista började med att jag skulle städa rummet. För att citera min pappa så kan "alla" städa rummet när dem är sjuka, det är en lagom ansträgning.

Det andra som man kunde göra och som också tydligen var väldigt viktigt, var att man kunde gå ut och gå en sväng i det härliga höstvädret. Jag fick en karta och sedan var det bara att ta cykeln och kolla efter svamp längs tio tusen mils rundan. Var borta i två timmar, vet inte om det berodde på all svamp jag hittade eller om det faktiskt var en riktigt lång runda han ritat ut åt mig.

Det allra sista var att man på något sätt skulle ta hand om sig själv, han föreslog att jag skulle ta ett varmt bad, men jag hade ingen lust så det slutade med att jag kollade på idol. Efter den här super kuren som min pappa gett mig är jag äntligen fit for fight för morgondagen. Jäää !

Crossroad och Livekällan !

imorgon är det alltså dags. Vi drar igång Missions Kyrkans festaste helg någonsin, vi börjar med Crossroad imorgon kväll klockan 19.00 men massa go lovsång och annat flaschigt. Sedan på lördagen är det Livekällan som en grupp människor från olika kyrkor är med och arrangerar, det är i Monas Källare och det kommer bli en härligt kväll med mysmusik !! Älskar sånt ! Det börjar vid 22.00, men första konserten är vid 23.00. I hope you will be there !

zumba?

vet inte riktigt vad det var som hände... men plötsligt slutade jag drastiskt uppdatera min blogg. Antagligen var det för att allt i mitt liv var så stört händelserikt och att jag inte kunde välja på allt vad jag skulle dra upp, och om det inte var pga det så måste det vara tidsbristen och människor runt en hela dagarna och nätterna. Puh. Men jag gillar bloggen och jag kommer inte ge upp den så lätt. Funderar på att börja träna Zumba, eller iaf testa på öppet hus nu i helgen. Måste hitta någon som är pepp bara. Det känns iallafall som om det är väldigt bra för kroppen och att man verkligen tränar den på ett vettigt sätt.. men jag vet inte. Får la se i helgen !

sommar, sommar, sommar.

så HIMLA laddad !

idag har det varit en rätt lagom dag, har gått på halvfart hela tiden fram tills nu typ då det är dags för fotbollsträning. Laget har fått mer och mer fysisk träning och typ massa fler armhävningar och grejer så måste kanske erkänna att träningsvärken sitter kvar än... fattar inte hur jag ska klara av att springa, men det lär vi ju märka iaf ! 

Okej "URL" ?!

nu har jag precis kommit hem från Ida och IDOL- haket. Det var superduper mysigt och jag hoppas på fler sånna kvällar ! :) Nu tänkte jag varva ner så lyssnar lite på Twiggy Frostebite, gillar musiken en hel del, men allra mest en av deras musikvideos som dem har. Måste nästan länka den hit, sjukt dramatisk så man måste typ se den för att fatta. Den handlar om en superhjälte och en robot. Lovar att du kommer bli lika tagen som jag, lätt.

Sorry, men jag var tydligen kass på att länka in fönster i bloggen... trots att jag läst webdesigne, så fråga mig inte varför jag var sämst på det här. Länkar det så länge, så ska jag försöka fixa in videon i bloggen när jag hört runt lite bland några som faktiskt vet.

http://www.youtube.com/watch?v=2k2ev7MJU14

Ni får en bild iallafall ! ;)

En dag.

idag har vi haft fetaste undervisningsdagen på Villan. Tyckte faktsikt att det var riktigt bra, alltihopa, fick bara lite väl mycket spring i benen där fram mot slutet. Kul att hänga alla igen, var faktiskt en hel vecka sen och det är lite tråkigt att alla är på så många olika platser i Småland... för det mesta. Ikväll blir det iallafall mys hos Ida med IDOL och grejjer. Är SJUUUUKT pepp. Kan ju disskutera mer kring det sen? Haha.

älska !

har blivit kär i en jacka. Jag har blivit kär i en jacka, hur ofta händer det?! Men den här har något alldeles speciellt och den funkar i alla lägen och den är vattentät och den tål vind och den finns i många färger och den är formad och den täcker 3/4 av kroppen och den är bara helt FANTASTISK. Lovar att den är svindyr.

visst är den fantastisk?! Kolla hemsidan: www.didriksons.se

en mittimellan dag.

sitter här själv nu efter att ha tillbringat hela min lediga dag tillsammans med Fanny. Visserligen kommer hon snart tillbaka men iaf, måste erkänna att det är lite tomt... Plus att det är sådär råkallt i luften, man fryser typ oavsett hur mycket/lite man har på sig. Alltså, jag gillar hösten så men just de här mellantiderna mellan årstiderna är inte alls så gutt. Därför laddar jag upp några härliga bilder från en härlig sensommar kväll.


människorna !

maten !

kvällen !


Hur många tuggummin har du haft i munnen samtidigt?

idag började det på riktigt och fy vad vi har längtat. Förberett oss hela dagen och fixat, plockat, städat för att sedan handla in fika och godis passande för kvällen. När folket kom så bara rullade det på och allt blev riktigt kul och så mycket högre än mina förväntningar ! Massa olika godistävlingar och stå hej, måste medge att en av mina favoriter var mums mums- leken. Det gick ut på att en från varje lag skulle gå fram och där stod det tre mums mums som man sedan skulle äta upp en efter en och i den sista hade vi tagit ut skummet och lagt i senap. Deras miner var värda GULD. Tack Alice för att du ställde upp och för att du litade på mig när jag sa åt dig att fortsätta. Nu blir det att sova med Fanny, fönstret är öppet så det är liiite kallt men kommer bli perfekt imorgon. Älska FredagsPuls.

Fanny och jag en annan trivsam kväll. :)

tagga året !

nu har det verkligen dragit igång igen. Varit ute och levt i en hel vecka nu med min nya "klass", och måste säga att jag verkligen tror på det här året. Det kommer bli ngt alldeles speciellt.. känner det. Tänk alla människor som man kommer få hänga med och allt gutt som vi kan göra, det kommer att bli grymt ! :) Snart är det val också, tycker sånt är så stört svårt. Vad är rätt och vad är fel? Vad passar mig? Vilka kan man lita på? Finns tusen olika partier och jag är lika velig som vanligt, jää.