inomhus-sm for sure !

det slutar ju aldrig snöa ! känns som att det har snöat oavbrutet sen typ tisdagen förra veckan, och det är rätt knasigt samtidigt som det är helt underbart ! ska det vara så ska det ju liksom? i helgen spelade vi inomhus-sm i fotboll med UBK's damer och det var verkligen en sjukt kul dag som alla borde vara nöjda över ! det var ett gruppspel så vi lämnade oskarshamn klockan åtta på morgonen och inte en sekund senare, eller det var iaf det som var tanken, men är man oskarshamnare så är man.  vi trotsade snöovädret och när vi väl var framme i nybro tog det ett bra tag innan vi hittade sporthallen eftersom det fanns så stört många olika alternativ!
första matchen mötte vi Lindsdal som tydligen spelade i div. 2, men ändå lyckades vi hålla motstånd så efter nio minuter utan mål bad Lindsdal om en time out (för att dem var så desperata efter att inte ha gjort några mål) och ja, matchen slutar 11-0 men vi är ändå fett nöjda.
andra matchen mötte vi Madesjö som också var ett div. 2 lag och den här gången gick det inte lika bra heller. vi var ofokuserade, lite stressade och nej, det gick inte alls som det kanske borde. matchen slutade 16 -0.
tredje matchen mötte vi våra "rivaler", Högsby, och efter lite ändringar bytte vi lite laguppställning och positioner för att göra vårt bästa. jag blev forward som jag typ aldrig spelat förut, men det gick bra och matchen slutade 4 -0. vi var vårt gladaste !! 

fjärde matchen mötte vi Kff och den slutade med 9-0, vi var nöjda och det var nog den matchen med fulast spel. hahaha, men vi hade riktigt kul tillsammans !
Jag älskar mitt lag !

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0