inomhus-sm for sure !

det slutar ju aldrig snöa ! känns som att det har snöat oavbrutet sen typ tisdagen förra veckan, och det är rätt knasigt samtidigt som det är helt underbart ! ska det vara så ska det ju liksom? i helgen spelade vi inomhus-sm i fotboll med UBK's damer och det var verkligen en sjukt kul dag som alla borde vara nöjda över ! det var ett gruppspel så vi lämnade oskarshamn klockan åtta på morgonen och inte en sekund senare, eller det var iaf det som var tanken, men är man oskarshamnare så är man.  vi trotsade snöovädret och när vi väl var framme i nybro tog det ett bra tag innan vi hittade sporthallen eftersom det fanns så stört många olika alternativ!
första matchen mötte vi Lindsdal som tydligen spelade i div. 2, men ändå lyckades vi hålla motstånd så efter nio minuter utan mål bad Lindsdal om en time out (för att dem var så desperata efter att inte ha gjort några mål) och ja, matchen slutar 11-0 men vi är ändå fett nöjda.
andra matchen mötte vi Madesjö som också var ett div. 2 lag och den här gången gick det inte lika bra heller. vi var ofokuserade, lite stressade och nej, det gick inte alls som det kanske borde. matchen slutade 16 -0.
tredje matchen mötte vi våra "rivaler", Högsby, och efter lite ändringar bytte vi lite laguppställning och positioner för att göra vårt bästa. jag blev forward som jag typ aldrig spelat förut, men det gick bra och matchen slutade 4 -0. vi var vårt gladaste !! 

fjärde matchen mötte vi Kff och den slutade med 9-0, vi var nöjda och det var nog den matchen med fulast spel. hahaha, men vi hade riktigt kul tillsammans !
Jag älskar mitt lag !

snö snö snö !

"snön ligger vit på gator och torg, det är (nästan) julaftonsmorgon och jag ska köpa mig en gra-aan !"

åh, jag älskar verkligen snön. skulle bara kunna släcka alla lampor och sitta och titta ut på hur flinga efter flinga sakta faller ner och skapar ett vitt tjockt täcke. okej, just nu faller dem inte så sakta utan snarare i panik, men känslan är nästan ändå den samma. den första snön är ju verkligen något särskilt, man blir helt sprallig och direkt vill man ut och bygga snögubbar, göra snölyktor, åka pulka, ha snöbollskrig, you name it ! nästan som att vara sådär löjligt kär, hahaha, sjukt dålig liknelse ! men jag gillar snön. kommer nog alltid göra. gör det du med ! det här är snö för mig efter överlevnadsresan i sälen !


mitt blåmärke på knät

jag har ett blåmärke på mitt knä. Ett helt sjukt enormt blåmärke som ömmar vid varje minsta lilla tillslag. Dessutom har den en lite lagom ogo gul-grön nyans och jag kan garantera dig om att du aldrig skulle kunna gissa vad jag har fått det ifrån. Lovar. Men jag kan berätta iaf. Det här blåmärket uppkom i fredags efter att jag och julia skulle ge oss på det klassiska moves:et "dirty dancing- lyftet". Efter ett fåtal försök utan några vidare resultat kommer min absoluta favorit kusin på att om han lägger sig ner som en boll på golvet, så kan jag ta sats, göra ett avstamp upp på hans rygg och slänga mig in i Julias armar varpå hon ska hålla mig upp i luften. Varför inte, tänker vi.. det är i varje fall värt ett försök. Så vi gör det, anton lägger sig som en liten kula på marken och jag laddar gärnet på andra sidan rummet, tar sats och springer mitt allra fortaste. Kommer fram, sätter min ena fot på antons rygg samtidigt som jag slänger mig ut i luften för att så graciöst som möjligt hamna i Julias utsträckta armar. Hur det här slutar? Jo, blåmärket på knät talar gott och väl om hur det gick.
det här var vårt mål !

på jakt efter fotbollsskor

snart är det dags för UBK's kval till inomhus sm och det kommer bli så himla kul ! igår var jag på intersport för att köpa inomhus fotbollsskor och vilket urval ! Fanns typ en sko som jag kunde välja på och sedan var det två storlekar att välja mellan... men tro det eller ej så hittade jag en sjukt bra sko som kommer göra oss oslagbara i inomhus sm. Du skulle bara veta ! ;)
det bästa laget, what so ever. 
kärlek till er !!

baka baka baka

det bästa som finns är julafton, men det som nästan är ännu bättre är hur man bara går och längtar efter den här dagen. det är en sån himla bra känsla! idag var nog min första riktiga julstämningsdag inför den här julen, vi bakade pepparkakor och lyssnade på en julskiva. Det var fantastiskt och vi drog alla Sunes Jul citaten och hade en go stund tillsammans. åh vad jag älskar julen !

grundlurad av tele2

när jag var i norrköping på höstlovet och shoppade fanns det ett gäng tele2 försäljare i ett av köpcentrumen som Lina och jag besökte. Som vanligt gjorde dem allt för att hitta nya kunder och sånt. Iallafall beslöt sig en av killarna att gå fram till oss, och visst, det var väl trevligt... men grejen var att både jag och Lina var så himla off så vi fattade inte ens hälften av det han sa och pappret han höll upp ska vi inte ens prata om. Han får i varje fall ganska lätt med Lina, och hon överlämnar både sig själv och sin mobil till tele2 killen. Sedan hinner ingen av oss riktigt fatta vad som händer, men det hela slutar med den här helt awesome statusuppdateringen av Lina idag. Den löd:

"Okej, så min telefon kommer inte att fungera från och med imorgon och typ två veckor framåt så bli inte sur om jag inte svarar på sms eller samtal :P det här ska bli spännande, tack Tele2."
Hahahhahaha, nu sitter Lina och svär olika förbannelser över honom på min chatt... och tele2 killen, om du läser det här och fortfarande hoppas på att få en tia i trevlighets betyg säger vi bara en sak: YOU WISH !

bikini i en kyrka?

igår när jag hängde med teamet så skulle vi filma in en egen tolkning av skapelseberättelsen. Allt började bra, vi byggde upp paradiset och alla kom in i sina roller väldigt bra, riktigt bra faktiskt. Jag var Eva och jag fick faktiskt ha bikini på mig, men att gå iklädd endast bikini i en kyrka känns på något sätt väldigt avklätt. Det blir inte bättre att pensionärerna stormar in mitt under inspelningen och fattar ingenting var på Jon fäller ut paraplyet och håller det diskret framför mig, samtidigt som Jonatan ställer sig lite försiktigt framför. Och jag har nog aldrig känt mig så naken förut... men ett gott skratt fick vi iaf och det var tur att det var en bibelberättelse som vi spelade in och inte något annat för då kunde vi rätt så enkelt förklara allt det komiska för våra fantastiska pensionärer.
laddad !

den dagen jag inte vaknade av klockan.

tänkte börja med att erkänna att jag är en kass bloggerska... och nej, jag vet att det inte är första gången jag säger det, men blir besviken på mig själv när jag upptäcker att det var flera veckor sen jag uppdaterade, precis som förra gången också. vissa dagar vet man bara hur dem kommer vara, man har hela upplägget framför sig och planerar efter det... och så vaknar man på morgonen och det blir inte alls som man kanske trodde kvällen innan. sånna dagar gillar jag, det är sånna dagar då man liksom blir uppryckt och den vanliga vardagen är helt borta. man får improvisera sig fram och ja, sånt är nyttigt ! :)

och alla dem där sakerna man gör på höstlov

har varit på föreläsningar verkligen hela dagen och det i sin tur bidrar till massor med överdriven energi i kroppen men en lagom seg hjärna. kan du greppa känslan? för om du lyckas göra det så vet du precis hur jag känner mig nu. hahaha, ! mitt höstlov har varit helt sjukt bra, träffat världens finaste Lina och vi har gjort allt det där vanliga som man brukar göra på höstlov.. ni vet, firat lill-lill jul, varit med och tävlat om två biljetter till Idolfinalen, samt skrivit en ny hit-låt, precis det där alldeles vanliga som precis alla människor gör på sina höstlov.

bilden är tagen av Linas självutlösare, lill-lill jul for sure !